Carrello

Il Suo carrello è vuoto

Sani di cuore - albanese

Per la promozione della salute dei migranti.

2.057
Disponibile
0.00 CHF (incl. IVA)

Sommario

Broshura tregon se cilët janë faktorët më të hidhur rrezikues të zemrës suaj dhe çfarë mund të bëni për t'i shmangur. Broshurë, 44 faqe, format A5, bashkë me testet për varësi nga nikotina, për ushqim dhe për zemër.

Botimi aktual: shtator 2019

Disponibile anche in serbo/croato/bosniaco, portoghese e turco.

Condividi il sito Web