Carrello

Il Suo carrello è vuoto

Herzhaft gesund - albanisch

Gesundheitsförderung von Migrantinnen und Migranten

2.057
Disponibile
0.00 CHF (incl. IVA)

Sommario

Broshura tregon se cilët janë faktorët më të hidhur rrezikues të zemrës suaj dhe çfarë mund të bëni për t'i shmangur. Broshurë, 44 faqe, format A5, bashkë me testet për varësi nga nikotina, për ushqim dhe për zemër.

Botimi aktual: shtator 2019

Die Broschüre ist ebenfalls in den Sprachen: bosnisch/kroatisch/serbisch, portugiesisch und türkisch erhältlich.

Condividi il sito Web