Panier

Vous n'avez pas de produit dans le panier

Un coeur sain - albanais

Promouvoir la santé des migrants

2.057
Disponible
0.00 CHF (TVA incl.)

Informations sur le contenu

Broshura tregon se cilët janë faktorët më të hidhur rrezikues të zemrës suaj dhe çfarë mund të bëni për t'i shmangur. Broshurë, 44 faqe, format A5, bashkë me testet për varësi nga nikotina, për ushqim dhe për zemër.

Botimi aktual: shtator 2019

Aussi disponible en serbe/croate/bosniaque, en portugais et en turc.

Partager le site Internet